ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

«Θερμό επεισόδιο» στο προεδρικό μεταξύ Βελόπουλου και Γιάννα Αγγελοπούλου

Από τα ενδιαφέροντα περιστατικά που δεν τα δείχνουν οι κάμερες.
Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η αιφνίδια συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με την πρόεδρο της επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου. Συνάντηση που παρέπεμπε περισσότερο σε «ενέδρα», την οποία είχε «στήσει« η κυρία Αγγελοπούλου στον γνωστό πολιτικό αρχηγό, αφού όπως αποδείχτηκε από τον διάλογο, παρά τις εκκλήσεις της για συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος της έκλεινε την πόρτα.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος όποιος έχει ασκήσει σκληρότατη κριτική στα πεπραγμένα της αμφιλεγόμενής αυτής επιτροπής που έχει αναλάβει τον εορτασμό των 200 χρονών από την εθνεγερσία, κατευθυνόταν στο κιόσκι όπου θα γινόταν η συνάντηση μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και εκεί είδε την πρόεδρο του Ελλάδα 2021 να τον περιμένει και να τον πλησιάζει αμέσως.
« Πρόεδρε, θέλω να με δεχτείς. Θέλω να συναντηθούμε. Πρέπει να με δεχτείς έστω και για λίγο. Έστω και για μια φορά». Φέρεται να είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Κυριάκο Βελόπουλο. «Γιατί δεν με δέχεσαι;» συμπλήρωσε. Ο Κυριάκος Βελόπουλος αντί απάντησης, προτίμησε να της ρίξει ένα παγωμένο βλέμμα, που όπως μας είπαν οι παρευρισκόμενοι, τα έλεγε όλα. Μάλλον αυτή η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου συνειδητοποίησε πως υπάρχουν και πολιτικοί που λένε και κανένα όχι. Ακόμα και στην Γιάννα Αγγελοπούλου.
«Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2»ΟΔΟΣ: 21ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΡ: 3 ,ΠΟΛΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΚ 48100  ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ:997076263 Δ.Ο.Υ: ΠΡΕΒΕΖΑ
 ΤΗΛ:  2682026437 -6989886707 email: esyprevezas2@gmail.com
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ