ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Γερμανοί παραδίδουν τα υποβρύχια των Τούρκων που ακυρώνουν το ελληνικό πλεονέκτημα!

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χ.Μάας, διαβεβαίωσε την Τουρκία ότι το Βερολίνο δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στους όποιους περιορισμούς εξαγωγής όπλων προς την Άγκυρα, ότι έχει σχέση με το ναυτικό της! Δηλαδή τα υποβρύχια που τις “χτίζουν” οι Γερμανοί! Πρόκειται για 6 υποβρύχια όμοια με τα ελληνικά 214! Στην Αθήνα κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι “η Μέρκελ και η Γερμανία θα τα τακτοποιήσουν όλα στα ελληνοτουρκικά”;
Όπως γράφει η Daily Sabah, o Μάας, δήλωσε ότι οι παραδόσεις όπλων που έχουν σχέση με το ναυτικό της Τουρκίας, τίποτα δεν αλλάζει.
Πέρυσι, οι πωλήσεις όπλων των Γερμανών προς την Τουρκία, ανήλθαν συνολικά σε 242,8 εκατομμύρια ευρώ (285 εκατομμύρια δολάρια), που αντιστοιχούν σχεδόν στο ένα τρίτο της γερμανικής αμυντικής βιομηχανίας. Αυτό έκανε την Τουρκία μακράν τον νούμερο ένα εισαγωγέα γερμανικών όπλων. Η Γερμανία έχει επανειλημμένα ανακοινώσει ότι περιορίζει τις πωλήσεις όπλων στην Τουρκία,μετά από την  επιχείρηση στη βόρεια Συρία. Ωστόσο τα 6 υποβρύχια που θα ακυρώσουν το ελληνικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο δεν τ΄ αγγίζει!
Δηλαδή κάνει υποτίθεται “εμπάργκο” για όπλα που η Τουρκία χρησιμοποιεί στη Συρία και παραδίδει κανονικά τα υποβρύχια με τα οποία η Άγκυρα θα απειλεί μια χώρα μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ…
«Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2»ΟΔΟΣ: 21ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΡ: 3 ,ΠΟΛΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΚ 48100  ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ:997076263 Δ.Ο.Υ: ΠΡΕΒΕΖΑ
 ΤΗΛ:  2682026437 -6989886707 email: esyprevezas2@gmail.com
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 


Primis Player Placeholder