ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πολιτικοί Απατεώνες στη Κυβέρνηση υπογράφουν ψευδώς για εικονικά κρούσματα ωστε να επιβάλουν τη μάσκα


H απόφαση για τις μάσκες στα Super Markets ειναι βρωμικη..Εγινε μετα απο πρόταση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων με επικεφαλής τον Κρυμένο Ψαλτη κ.Τσιόρδα και τους υπόλοιπους φουσκωμένους με τσουβάλια χρημα απο τις Φραμακευτικές εταιρείες.Φυσικα στο βρωμικο παιχνίδι η Κυβερνηση Μητσοτάκη και ο Χαρδαλιάς..
Οκτω Υπουργοί φερέφωνα της Νεας Ταξης υπέγραψαν την Μασκοφορία στα Μαρκετ.Πρόκειται για τον Αδωνι Γεωργιάδη, Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, Παναγιώτη Θεωδωρικάκο, Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, Βασίλειο Κικίλια, Ιωάννη Κεφαλογιάννη, Ιωάννη Βρούτση και Στυλιανή Μενδώνη.Οι υπογραφές τους στην ΚΥΑ (Δ1α/Γ.Π.οικ. 45850/17.7.2020) της απάτης με τα δηθεν κρούσματα που Τσιόρδας κλπ τα αυξησαν χωρις να υπάρχουν στα δηθεν κρούσματα λοιμώξεις οπως οριζει το κρούσμα το Υπουργείο Υγείας.
Μας δουλεύουν κανονικά και με την απόφαση αυτη δηλητηριάζουν τους πολίτες εκτος της εξαπάτησης απο την εισηγηση που αποδέχονται για να εκδοθει η απόφαση.
Ο δήθεν εξαφανισμένος Τσιορδας και ολα τα μελη της επιτροπής γυρω στα 25 ατομα εισηγήθηκαν την κοροιδια μας και την δηλητηρίαση μας.
Το Υπουργείο Υγείας βεβαιώνει οτι σε ολα τα Τεστ ανιχνεύουν ολους τους Κορωνοιούς!!! Δεν βρισκουν μονο τον covid 19 αλλα ολες τις οικογενειες αυτων.Aλλα ακόμη και αυτα τα υποτιθέμενα κρούσματα δεν ειναι πραγματικα΄.
Διοτι για να θεωρούνται Κρούσματα πρεπει να υπάρχει Οξεία λοίμωξη η νόσος του αναπνευστικού!!! Με αυτο το βρώμικο κολπο αυξάνουν τα κρούσματα γιατι τα βαφτίζουν χωρίς να ειναι!!
Η ραγδαία αυξηση των δηθεν κρουσμάτων ειναι μια ΑΠΑΤΗ που συμμετέχουν ολοι τους.Κυβέρνηση και Λοιμωξιολόγοι..Και ετσι στηρίζουν  τα νεα μέτρα και την απόφαση για υποχρεωτική μασκοφορία.
Ετσι μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ψιλο γαζί μας δηλητηριάζουν και την ιδια ωρα εγκαινιάζουν με πλήθος κόσμου το ΜΕΤRO στη Νικαια και το συντριβάνι της Ομόνοιας .Πρόσφατα βγηκε  η Χαρδαλο-Οικογένεια στο Ζαχαράτο να διασκεδάσει με κοσμο γεμάτο  το μαγαζί σαν παστές σαρδελες..
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ. 
 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ  
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.  
«Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2»ΟΔΟΣ: 21ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΡ: 3 ,ΠΟΛΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΚ 48100  ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ:997076263 Δ.Ο.Υ: ΠΡΕΒΕΖΑ
 ΤΗΛ:  2682026437 -6989886707 email: esyprevezas2@gmail.com
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ