ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ομολογία Βαρουφάκη! Όλα τα κόμματα έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία (video)

…να σας εξηγήσω την έννοια και τι σημαίνει έλλειψη νομιμότητας στην Ελλάδα. Έχω την πολιτική ευθύνη χωρίς να έχω τον έλεγχο!

Βαρουφάκης: Κατ’ αρχάς να σας εξηγήσω την έννοια και το τι σημαίνει όσο αφορά την έλλειψη νομιμότητας στην Ελλάδα…

Εμείς οι Έλληνες την έλλειψη νομιμότητας την βιώνουμε καθημερινά στο πετσί μας!

Βαρουφάκης: Το γεγονός ότι ο υπουργός οικονομικών έχει την ευθύνη για όλα αυτά που γίνονται, έχει την πολιτική ευθύνη απέναντι στην βουλή για την ασκούμενη πολιτική, για την διαπραγμάτευση, αλλά δεν έχει στην δικαιοδοσία του τις βασικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), η οποία είναι μία Τρόικα εν κράτη, ήταν ένα εντελώς ξένο κομμάτι του υπουργείου από εμένα, το οποίο ξέρετε τι σημαίνει, έχω την πολιτική ευθύνη χωρίς ουσιαστικά να έχω τον έλεγχο! Αυτό είναι απαράδεκτο!

Τι είπε;; Ακούσαμε καλά;
δεν έχει στην δικαιοδοσία του… και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), η οποία είναι μία Τρόικα εν κράτη… εντελώς ξένο κομμάτι του υπουργείου από εμένα, το οποίο ξέρετε τι σημαίνει, σημαίνει ότι ουσιαστικά έχω την πολιτική ευθύνη χωρίς να έχω τον έλεγχο!

Και ποιος σας είπε να παραδώσετε τον έλεγχο της διαχείρισης επί της εθνικής μας κυριαρχίας;
Στους υποτιθέμενους δανειστές για ένα υποτιθέμενο χρέος!
Αφού εμείς οι Έλληνες ως έθνος ποτέ δεν σας δώσαμε τέτοια εντολή, ούτε θα μπορούσαμε ποτέ, αφού απαγορεύεται από το αναγκαστικό δίκαιο βάση της ιθαγένειας!

Και τώρα ενώ εσείς όλοι μαζί παραδώσατε, μας παριστάνετε τους επαναστάτες!

Βαρουφάκης: Τα δεδομένα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων υπόκεινται στο υπουργό οικονομικών, το γεγονός ότι εγώ χρειάστηκε να μιλήσω με… κάποιους, κάποιες υπηρεσίες εντός του υπουργείου, πίσω από την πλάτη της Τρόικας εν κράτη μέσα στο υπουργείο, καταδεικνύει την προσπάθεια που κάναμε για… ουσιαστικά ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας!

Πόσο ψέμα αντέχεις Έλληνα;;
Κανονικά ένας δημοσιογράφος θα ρώταγε το εξής:
Πως να ανακτήσετε κάτι που παραδώσατε αμετάκλητα και άνευ όρων;;

Βαρουφάκης: Ήταν απόλυτη ευθύνη μου να το προσπαθήσουμε αυτό! Το γεγονός ότι έπρεπε να το προσπαθήσουμε αυτό, καταδεικνύει την απώλεια εθνικής κυριαρχίας πάνω στα υπουργεία μας… και αυτό είναι πρόβλημα για οποιαδήποτε κυβέρνηση, όχι μόνο για την δική μας, είτε είναι η Νέα Δημοκρατία, είτε είναι οποιοδήποτε άλλο κόμμα, αυτό αποτελεί ένα ζήτημα που έπρεπε να εξαγριώνει όλους του Έλληνες!

Κανένα κόμμα δεν μπορεί να κάνει άρση της αμετάκλητης και παράνομης παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας!
Εκτός των αυτοχθόνων Ελλήνων, σύμφωνα με τον αναγκαστικό νόμο.

Γι’ αυτό το λόγο και πολλούς άλλους είναι μονόδρομος η συνέλευση του ελληνικού έθνους, των αυτοχθόνων ιδιοκτητών ετούτης της γης.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

 ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.



«Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2»ΟΔΟΣ: 21ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΡ: 3 ,ΠΟΛΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΚ 48100  ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ:997076263 Δ.Ο.Υ: ΠΡΕΒΕΖΑ
 ΤΗΛ:  2682026437 -6989886707 email: esyprevezas2@gmail.com
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea/