ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ)-ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (για το Ν. 4389/2016, ΦΕΚ 94/Α/27-5-2016)

 ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ)-ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (για το Ν. 4389/2016, ΦΕΚ 94/Α/27-5-2016) 

 

ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (για το Ν. 4389/2016, ΦΕΚ 94/Α/27-5-2016)
ΑΑΔΕ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ)


Ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει, στην Εισαγγελεία Πλημμελειοδικών Αθηνών, μήνυση εσχάτης προδοσίας κατά του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, την οποία κοινοποιεί:
1. στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
2. στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

καταγγέλωντάς τον ως ποινικά ευθυνόμενο εξ’ αιτίας του θεσμικού του συνταγματικού ρόλου και της επιστημονικής του ιδιότητος, ως συνταγματολόγου, ήτοι ως ηθικού και φυσικού αυτουργού δια τις κάτωθι κακουργηματικές πράξεις, ήτοι ως έχων εκτελέσει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας δια της εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας μέσω της προσυπογραφής του Ν. 4389/2016, ήτοι ως έχων συνομολογήσει την εκχώρηση του Κράτους, των Δημοσίων Εσόδων και των νευραλγικών αρμοδιοτήτων των Υπουργείων στην «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων», άρα ως δράσας με σκοπό την αλλοίωση και κατάλυση του πολιτεύματος και των δημοκρατικών θεσμών δια σφετερισμού της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους.





ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ


27 Μαΐου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 94
NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4389

Άρθρο 1
Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων
Εσόδων – Σκοπός
1. Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη ΑρχήΔημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη τωνφορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.
2. Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σεέλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου. 



ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Α.Α.Δ.Ε.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΡΠΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ !! 

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΟΦΡΩΝΙΖΕΤΑΙ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ. 

ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ.

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ!!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

 ΠΗΓΗ:https://ypvouleutisnikolaosmenegis.blogspot.com


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

 ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.


«Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2»ΟΔΟΣ: 21ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΡ: 3 ,ΠΟΛΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΚ 48100  ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ:997076263 Δ.Ο.Υ: ΠΡΕΒΕΖΑ
 ΤΗΛ:  2682026437 -6989886707 email: esyprevezas2@gmail.com
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea/