ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 2-10-2020.

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΗΣ EUROSTAT ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΟΥΝΤΑΙ 6 ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 12,5 % ΤΟΥ ΑΕΠ.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ PSI.

ME BAΣΗ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ PSI : Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ(2042)

Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΩΓΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 4,5% ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΣΤΟ ΑΕΠ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΑΕΠ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ.

ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒRETTON WWODS ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΘΦΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΓΕΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 4,5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ PSI KAI TON AΛΛΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΝ ELA).

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ TXΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΙΣ 5 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ.

ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ 3864/2010 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΦΕΚ Α 94/2012 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3864/2010 ΦΕΚ Α 119 ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 10ΔΙΣ ΕΥΡΩ «ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ» ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΡΑΝ 233 ΔΙΣ

ΝΟΜΟΣ 3723/2008, ΝΟΜΟΣ 3845/2010, ΝΟΜΟΣ 3864/2010 ΝΟΜΟΣ 3870/2010, ΝΟΜΟΣ 3872/2010, ΝΟΜΟΣ 3899/2010, ΝΟΜΟΣ 3965/2011, ΝΟΜΟΣ 4031/2011, ΝΟΜΟΣ 4056/2012, ΝΟΜΟΣ 4079/0212 ΝΟΜΟΣ 4051/2012, ΝΟΜΟΣ 4056/2012 , ΝΟΜΟΣ 4063/2012 ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ Α 94 /2012 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.

ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ 2017 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΩΝ.

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ 1,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ,

ΔΑΝΕΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΑΣΟΚ 440 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,

ΔΑΝΕΙΑ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ

ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΑΝΤΕΝΝΑ 400 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ 2005 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 679 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΙΔΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 679 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΔΙΣ ΕΣΟΔΑ, ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ CASH ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ CASH, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΩΣΗΣ – ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΧ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 100 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΟ, ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ – ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕ 600 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,

Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΒΟΥΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, 

ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΗΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:

http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

 ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.


«Ε.ΣΥ.  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2»ΟΔΟΣ: 21ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΑΡ: 3 ,ΠΟΛΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΚ 48100  ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ:997076263 Δ.Ο.Υ: ΠΡΕΒΕΖΑ
 ΤΗΛ:  2682026437 -6989886707 email: esyprevezas2@gmail.com
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea/