ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ

  

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ.


ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. 

Ο,ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ, ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΗΡΩΑ Ή ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΓΝΩΣΗ. 

ΑΝ ΔΡΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ-ΔΡΑΣ. 

Ο ΑΔΡΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. 

ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝ ΔΡΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΕΙΡΑ ΑΚΟΜΗ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΩ, ΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΥ ΑΗΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΠΥΡ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ. «Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΡΡΕΝΕΣ Ή ΘΥΛΕΣ. ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΟ». 

ΣΕ ΧΑΡΤΗ – ΠΙΝΑΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ.

 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΕΙΑ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΕΙΑ ΩΣ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.

ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

===

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΣΕΛΙΔΑ 241 ΕΩΣ 242
 
 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES &

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ε.ΣΥ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:2665300856


         

 

SACRED ELLANIA TEXTS